Nieuws

 • Short stay verhuur mogelijk van de voormalige school vanaf tweede helft oktober 2019.

  Meer informatie?

  Lees meer
 • Alle koopwoningen zijn verkocht.

  De oplevering is medio 2020.

  Lees meer
Meer nieuws

Locatie

Waar ooit de Capelleschool stond, worden 13 landelijke rijwoningen gebouwd. Woonlocatie De Capelle ligt dichtbij het centrum van vestingstad Steenwijk, waardoor u alle voorzieningen op loopafstand heeft. Bijna nergens in Steenwijk worden op dit moment zo dicht bij het centrum nieuwbouwwoningen gebouwd en dat maakt De Capelle uniek.

Duizenden leerlingen hebben in het verleden onderwijs gevolgd aan de Capelleschool, waar destijds een huishoudschool, een ambachtsschool en later een lagere school in waren gevestigd. In één gebouw van de school worden op termijn 9 appartementen gebouwd, waardoor de historie van het terrein deels wordt behouden. In combinatie met de 2 rijen woningen ontstaat een hofjesstructuur, waarin het goed wonen en verblijven is, zeker in combinatie met de parkachtige omgeving.

Steenwijk kent een rijke historie en telt vele historische gebouwen en monumentale panden, een stad waar mensen graag komen en zich thuis voelen. Als centrum in de regio is Steenwijk uitstekend bereikbaar, via weg, water en spoor. De omgeving leent zich voor een prettig verblijf, met fraaie historische kernen, veel groen, onder andere in Nationaal Park Weerribben – Wieden en rondom Havelte. Kortom, Steenwijk heeft alles in zich om lekker te wonen. De Capelle, met het centrum en al haar voorzieningen zo dichtbij, maakt dit beeld compleet.

 

 

De Bouwlocatie

 

Nieuws

 • Short stay verhuur mogelijk van de voormalige school vanaf tweede helft oktober 2019.

  Meer informatie?

  Lees meer
 • Alle koopwoningen zijn verkocht.

  De oplevering is medio 2020.

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Greveling Adviesgroep
Goeman Borgesiusstraat 7
8331 JZ Steenwijk

0521 - 523 505
 • Brochure

  Brochure

  In de brochure van woonlocatie De Capelle krijgt u een goed beeld van het plan, de woningen en de bijzonderheden...

  Lees meer
 • Woningen

  Woningen

  Het plan De Capelle bestaat uit 13 woningen, verdeeld over 2 rijen van 8 en 5 woningen. De 2 rijen komen haaks op elkaar...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.