Nieuws

 • Short stay verhuur mogelijk van de voormalige school vanaf tweede helft oktober 2019.

  Meer informatie?

  Lees meer
 • Alle koopwoningen zijn verkocht.

  De oplevering is medio 2020.

  Lees meer
Meer nieuws

Woningen

Het plan De Capelle bestaat uit 13 woningen, verdeeld over 2 rijen van 8 en 5 woningen. De 2 rijen komen haaks op elkaar te staan, waardoor in combinatie met het bestaande schoolgebouw, het idee van een hofje ontstaat.

De 4 hoekwoningen zijn groter dan de tussenwoningen. De hoekwoning wordt circa 106 m2 woonoppervlak, met een inhoud van circa 400 m3 nuttige inhoud, de tussenwoning circa 94 m2 woonoppervlak met een inhoud van circa 350 m3 nuttige inhoud. Alle woningen beschikken naast een woonkamer en keuken over 3 slaapkamers, een badkamer en een zolder.

Voorafgaand aan de bouw kunt u als koper kiezen voor diverse opties. Zo kan onder meer elke woning in de lengte met 1,2 meter worden uitgebreid. Daarnaast kunt u op de begane grond kiezen voor openslaande deuren naar de tuin en de inbouw van een trapkast. Op de eerste verdieping kunnen slaapkamers worden samengevoegd, kan er een douchemuur in de badkamer worden gebouwd en kan er een dakkapel worden geplaatst. Op de zolder tenslotte kan een extra dakraam worden ingebouwd.

De woningen worden voorzien van een gasgestookte CV-ketel, echter u heeft hier de optie om te kiezen voor gasloos. De woningen zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen, van starters tot en met ouderen.

Nieuws

 • Short stay verhuur mogelijk van de voormalige school vanaf tweede helft oktober 2019.

  Meer informatie?

  Lees meer
 • Alle koopwoningen zijn verkocht.

  De oplevering is medio 2020.

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Greveling Adviesgroep
Goeman Borgesiusstraat 7
8331 JZ Steenwijk

0521 - 523 505
 • Brochure

  Brochure

  In de brochure van woonlocatie De Capelle krijgt u een goed beeld van het plan, de woningen en de bijzonderheden...

  Lees meer
 • Locatie

  Locatie

  Waar ooit de Capelleschool stond, worden 13 landelijke rijwoningen gebouwd. Woonlocatie De Capelle ligt dichtbij het...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.